Szekrénybelsők

szekreny belso

Polcok
A polc ne legyen hosszabb mint 80-90 cm.  A polcok készülhetnek rögzített és áthelyezhető kivitelben. A rögzített polcok növelik a szekrény stabilitását, az áthelyezhetők viszont jobb helykihasználást biztosítanak.
Akasztó rudak
A szerény felső, nehezen elérhető részén elhelyezett akasztós ruhák ruhalift segítségével könnyen elérhetők. Amennyiben a szekrény mélysége nem elegendő, kihúzható ruha akasztót célszerű beépíteni.
Fiókok
A fiókokat olyan magasra érdemes elhelyezni, hogy kihúzva bele lehessen látni. Az egyszerű szokványos fiókoktól a hangtalanul automatikusan visszahúzódó változatokig kiváló minőségű Bloom fiókcsúszókat használunk:
    - sima
    - kuplungos
    - alsó bútorlapos
    - fém oldalfalas kivitelben.
Fiókok, drótkosarak, kihúzhatós polcok a fehérneműk, zoknik, harisnyák és egyéb ruházati kiegészítők részére nyújtanak kiváló megoldást.
gardrob2 679 300

A ruhák praktikus elhelyezéséhez segítséget nyújtanak a szekrénybelső kiegészítők. Többféle nadrágtartót, cipőtartót és nyakkendőtartót választhatnak. Ruhaliftekkel kényelmesen hozzáférhetővé válik a gardróbszekrény felső része is.  A teleszkópos ruhaleakasztóval könnyedén leemelheti a magasan lévő vállfás ruhákat is.

Img0043 300 300x200   Img1361 300 300x200
  683 300 225x300  

Kihúzható nadrág, ing, nyakkendőtartó fogasaink a legbelső részekhez is kényelmes hozzáférést biztosítanak. A szekrények belsejébe led világítás kérhető. Kiegészítőinket a következő kialakításokhoz ajánljuk: tolóajtós szekrény, gardróbszekrény, beépített szekrény, gardróbszoba, tolóajtós gardrób, nyílóajtós szekrény, előszobai gardrób, hálószoba szekrény, konyhabútor.

 
434 75 300x298

 

Ide kattintva Galériánkban további ötleteket, inspirációkat talál!

 

Ide kattintva Szekrénybelső kialakítási lehetőségeket talál a teljesség ígénye nélkül!

 

Tematikus oldalaink